Træning for mænd.

De første 3 gange i sæson 2019-2020, har der ikke været tilslutning til holdet, så derfor er der ikke Træning For Mænd i øjeblikket. Hvis du er interesseret i at gå til Træning For Mænd, kan du henvende dig til instruktøren, Karsten Agergaard, tlf 50815730.

Træning for mænd.

Hvis du er optaget af om kroppens muskler fungerer og er i god form, og hvis du motiveres af at træne sammen med andre på et fast tidspunkt, er dette hold noget for dig. Vi arbejder med udholdenhed og styrke i kroppens store muskler, og desuden lidt med kondition. 

En træning begynder med en kort opvarmning, og derefter vil der være fælles træningsøvelser – typisk 3-4 runder med tre gentagelser af tre for skellige øvelser. Herefter kan der være individuelle øvelser efter behov eller mere fælles træning. Vi slutter af med udtrækning og får tempoet ned igen. Multihallens faste inventar og forskelige andre redskaber, fx elastikker og vægte indgår i træningen.

Du kan være med uanset nuværende form, fordi tempo og antal gentagelser i øvelserne afpasses efter din formåen. Kom og prøv træningen, hvis du er i tvivl, om det er noget for dig.

INFO

Instruktører: Karsten

Tid: Tirsdag kl. 20.30-22.00. HOLDET HOLDER PAUSE I ØJEBLIKKET.

Sted: Hal 1 og Multihallen, Højby Hallerne

Kontingent: 675 kr. + udgifter til opvisningstøj