Højby Junior Mix, 13-17 år

Højby Junior Mix er et juniorhold for dig, der vil gymnastikken. Vi træner 2 timer ad gangen en gang om ugen og det er både muligt at vælge spring og rytme. Springerne har derudover nogle træninger i Odense springcenter i løbet af sæsonen.
Vi arbejder målrettet med den enkelte gymnast. Vi går meget op i, at man både har det sjovt, men også kæmper hårdt til hver eneste træning. Det er vigtigt for os, at du udvikler dig i løbet af sæsonen, og derfor er det vigtigt, at du kommer til træningerne, fordi du elsker at lave gymnastik!

Vi vægter også det sociale højt på tværs af holdet, og arbejder med at holdet skal være ET stort hold. I løbet af sæsonen vil der være omkring 10 opvisninger rundt omkring på Fyn.

Vi forventer, at du prioriterer holdet højt, og der er mødepligt til træninger, weekend-træninger såvel som opvisninger.
Vi glæder os til at se dig!

NB: På Juniorholdet vil der være udgifter til opvisningsdragt, stævner og opvisninger, muligvis en træningsdragt eller trøje mm. Derfor opkræves kontingentet i denne sæson i to rater. Første rate vil være på 1200 kr., og anden rate vil derefter udregnes efter aktiviteterne på holdet.

Forældre og gymnaster inviteres til forældremøde i starten af sæsonen, hvor der vil være information om planer for sæsonen samt den økonomiske del.

INFO

Instruktører: Kristoffer, Casper, Camilla G, Kristine og Camilla W

Tid: Mandag kl. 18.00-20.00

Sted: Hal 1 og Multihallen, Højby Hallerne

Kontingent: 1200 kr. i første rate. Anden rate opkræves efter sæsonstart.