Højby Junior Mix, 13-17 år

Elsker du at springe og/eller lave gymnastik, og er du i aldersgruppen omkring 5.-9. klasse, så er Højby Junior Mix lige et hold for dig.

Der er plads til alle, hvad end du er helt nybegynder eller en erfaren gymnast. Der vil være mulighed for at vælge spring- eller rytmesiden, dog vil opvisningen til foråret også indeholde fællesserier, hvor alle gymnaster deltager.

På rytmesiden vil vi bl.a. komme omkring grundgymnastikken og nørde rytmiske teknikker, hvor der vil være fokus på både fælles og individuel udvikling. Derudover vil der også være mulighed for at prøve kræfter med en smule dans.

På springsiden vil der være fokus på individuel udvikling, hvor vi arbejder med lige det DU har brug for, og det gælder alle uanset om du kun kan lave en kolbøtte eller er helt oppe ved dobbeltrotationer. Vi arbejder med hver og en, men arbejder også sammen alle sammen, med plads til alverdens sjov og ballade.

I sæsonen vil der også være et par ekstratræninger i weekenderne forud for opvisningsperioden.

Det er vigtigt for os at skabe god stemning på holdet og mellem gymnasterne, så alle er trygge og tør kaste sig ud i nye ting og sager. Hvis du synes, at dette lyder som noget du kunne være interesseret i, så er du meget velkommen til at møde op.

Vi glæder os til at se jer!!!

INFO

Tid: Mandage kl. 17.00-19.00

Sted: Højby Hallerne, Den Gamle Hal og Multihallen.