Højby Junior Mix, 13-17 år

Junior- og Mini mix er stadig et sammenslået hold for både drenge og piger i alderen 10-16 år, der gerne vil gymnastikken og det sociale fællesskab!

Holdet træner nu hvert mandag kl. 17.00 - 19.00 og hveranden torsdag (lige uger) kl. 17.30 - 19.00. Torsdagstræningerne vil blive inddelt i temaer og skal fungere som supplement til den faste mandagstræning. 

På rytmesiden vil vi bl.a. komme omkring grundgymnastikken og nørde rytmiske teknikker, hvor der vil være fokus på både fælles og individuel udvikling. Derudover vil der også være mulighed for at prøve kræfter med en smule dans.

På springsiden vil der være fokus på individuel udvikling, hvor vi arbejder med lige det DU har brug for, og det gælder alle uanset om du kun kan lave en kolbøtte eller er helt oppe ved dobbeltrotationer. Vi arbejder med hver og en, men arbejder også sammen alle sammen, med plads til alverdens sjov og ballade

I løbet af sæsonen er der bl.a. fællesarrangementer, ekstratræninger, springgravstræninger og opvisninger, hvor man får en fælles fed oplevelse med nye venner - og her er plads til alle uanset niveau, bare du har lyst til at lære og udvikle dig.

Det er vigtigt for os at skabe god stemning på holdet og mellem gymnasterne, så alle er trygge og tør kaste sig ud i nye ting og sager. Hvis du synes, at dette lyder som noget du kunne være interesseret i, så er du meget velkommen til at møde op.

Vi glæder os til at se jer!!

INFO

Mandage kl. 17.00-19.00

Torsdage kl. 17.30-19.00

Sted: Højby Hallerne, Den Gamle Hal og Multihallen.