Højby Mini Mix, 10-12 år

Rytme delen:
Til dig som ikke er den helt store springgymnast, tilbydes der nu en rytmelinje. Her vil der blive opvarmet med springerne, hvor springere og rytmere går hver for sig efterfølgende. På denne linje vil der blive fokuseret på hver enkel gymnast og gymnastens individuelle udfordringer. Fokuspunkter for sæsonens rytmegymnaster vil være teknik, forståelse af både musik, men også egen krop: hvilket betyder at der skal arbejdes på at komme ud af sin komfortable zone og bare slå sig løs, muligvis danse noget hiphop, house eller andet. Dette vil gymnasterne være med til at beslutte.
 Eftersom vi stræber efter at arbejde målrettet med gymnasterne, regner vi også med, at gymnasterne er engagerede og seriøse.
Der er ca. 5 weekender med extra træninger og vi regner med 5-6 opvisninger

Spring delen:
Højby Mini Mix Spring /Rytme er for dig, der godt kan lide gymnastik og nye udfordringer. Holdet er både for drenge og piger mellem 10 og 12 år. Her vil der blive opvarmet op sammen med Rytme delen og derefter går hver til sin del. Der vil være mulighed for at komme til at springe på redskaber som Mini trampolin og Air Track og diverse Skumredskaber og en del teknik Træning i starten af sæsonen, men også lave rytmisk gymnastik i ny og næ.
 
Eftersom vi stræber efter at arbejde målrettet med gymnasterne, regner vi også med, at gymnasterne er engagerede og seriøse.
Der er ca. 5 weekender med extra træninger spring grav træninger og vi regner med 5-6 Opvisninger

INFO

Instruktører:
Rytme: Annika & Isabella
Spring: Klaus Rene, Michaela, Nikoline og Cecilie 

Tid:
Rytme: Mandag kl. 16.30-18.00
Spring: Mandag kl. 16.30-18.30

Sted:
Rytme: Hal 1, Højby Hallerne
Spring: Hal 1 og Multihallen, Højby Hallerne

Kontingent: 900 kr. plus udgifter til opvisningstøj