Sportmaster Dalum

Sportmaster Dalum har i forskellige perioder været samarbejdspartner med Højby S&G. Den sidste periode har nu løbet over flere år. Sportmaster Dalum åbnede butikken på Dalumvej i 1976, og er i dag med i en landsdækkende kæde af samme navn. I alt omfatter Sportmasterkæden flere end 100 butikker.

Sportmaster på Dalumvej er opdelt i to afdelinger, butik og erhverv. I erhvervsafdelingen er salget ud over klubber rettet mod firmaer. Firmasalget omfatter alt fra sportsbeklædning, skjorter og T-shirts til udarbejdelse af special designet tøj, der matcher firmaets farver og udstråling. I butikken er varesortimentet stort og bredt med alt i sport og fritid.

Sportmaster er desuden Fyns førende butik i alpin vintersport, fordbold og løb. Vi råder over de bedste ekspedienter, der bliver uddannet til at være på forkant med udviklingen. Det sikrer vores kunder en god handel.

Fordelskortet yder kunden op til 20 % på en lang række varer. Kortet erhverves gennem en af Højby S&G's underafdelinger eller ved Højby Hallernes cafeteria. Det skal fornyes hvert år ved årsskiftet.