Træningsfællesskabet

Holdbeskrivelse

Nyt træningsfællesskab i Højby!

Vi (Christina og Sofie) vil gerne starte et nyt træningsfællesskab her i Højby. Med stor succes har vi i denne sæson startet ’Barselsholdet’, hvor vi, udover god træning, har oplevet et virkelig godt fællesskab. Dette format vil vi gerne forsøge at fortsætte efter endt barsel. Derfor vil vi gerne teste ’Træningsfællesskabet’ af med fem træninger i maj og juni (datoer), inden vi eventuelt fortsætter konceptet efter sommerferien. Vi træner søndage klokken 10-11 i multihallen i Højby Hallen.

Konceptet er træning for forældre, hvor børnene (store som små) så vidt muligt bliver tænkt med ind som ”vægt” og ellers kan være med på sidelinjen og lege. Vi drømmer om at lave et træningsfællesskab, som gør det muligt at man som forælder kan få trænet sammen med andre ligesindede. Dvs. der er plads til at børnene kan være med, at man går til og fra og at man tilpasser øvelser ud fra sit udgangspunkt.

Træningen er præget af crossfit-tankegangen blandet med elementer fra Sofies gymnastikbaggrund, og ikke mindst en leg nu og da. Derudover drømmer vi om at starte et fællesskab, hvor deltagerne også kan byde ind og varetage en træning hist og her.

Ps. Det er ikke et krav at have et barn for at være en del af Træningsfællesskabet

Info
Søndag
10:00 - 11:00
Gymnastik
Alle køn
Multihallen
150,00 kr. pr. sæson

Aktiviteter

Der er i øjeblikket ingen fremtidige aktiviteter

Trænere

Profile Image
Christina Krøyer-Paulsen
Sofie Schulze Morley
Profile Image
Benedikte Stigkær Lekbo